EQUIP

CARLOS BERRUEZO DEL RÍO

carlos berruezo

Candidat a President. Graduat social. President del Col·legi. Llicenciat en Ciències Sociolaborals. Ha realitzat cursos de Dret Comunitari i Dret Civil i Processal Civil. Va impartir classes a l’Escola Social de Barcelona. Va treballar en el Bufet Acosta en el Departament de Dret Laboral i Seguretat Social. Actualment és assessor de Dret Laboral i Seguretat Social en el seu propi bufet, Bufet Berruezo, a Barcelona.

JULIO AMADOR BORI

julio amador

Candidat a vocal. Graduat social. Vicepresident del Col·legi i President de la Comissió de Deontologia. Ex director adjunt de l’Escola de Pràctica Laboral. Forma part de les Comissions d’Orientació Jurídica, Jutjats i Mediació del Col·legi.

FRANCISCO JOSÉ GARCÍA MARTÍN

fj garcia

Candidat a vocal. Graduat social. Vocal i Director de l’Escola de Pràctica Professional del Col·legi. Graduat en Relacions Laborals. Diplomat en Gestió de Personal. Membre de la Comissió de Relacions amb Universitats i de la Comissió per a l’Orientació a Nous Col·legiats del Col·legi. Va impartir classes com a professor a la Universitat Ramon Llull.

JOSEP Mª PUENTE FLUVIÀ

jm puente

Candidat a vocal. Graduat social. Cursos de postgrau i Màster en Dret del Treball i de la Seguretat Social. Cursos de Dret Processal Laboral i Auditoria Laboral. Director del Departament Laboral de Morison ACPM SA i Laboralia Puente. President de la Federació d’Empresaris de Badalona. Ex membre del Comitè Executiu de Foment del Treball i de la Junta de Fepime. President de la Comissió Laboral de la patronal Pimec.

NEUS PAULET CUELLO

neus paulet

Candidata a vocal. Graduada en Relacions Laborals. Tresorera del Col·legi. Consultora independent. Llicenciada en Ciències del Treball i Dret. Va col·laborar amb diferents estudis de mercat. Va impartir cursos i seminaris de temàtica laboral a institucions com Torras Hostench, COMECO i Logic Control.

JOSEP CANAL PUSÓ

josep canal

Candidata a vocal. Graduat social. Llicenciat en Dret i Ciències del Treball. Postgrau en Dret Mercantil i Màster en Direcció. Director Jurídic i Organitzatiu del Grup Cialven. Business Associate a Add/In Labour. Va ser consultor independent extern i responsable de personal a multinacionals del sector de l’alimentació.

RICARD LÓPEZ

ricard lopez

Candidat a vocal. Graduat social i advocat laboralista. Auditor Laboral. Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals. Postgrau en Dret Concursal. Màster en Negociació Col·lectiva. Membre del Col·legi d’Advocats de Barcelona, de Asociación Española de Auditores Socio-Laborales i de la Asociación Española del Derecho de Trabajo y de la Seguridad Social.

MONTSERRAT CERQUEDA SERRANDO

montserrat cerqueda

Candidata a vocal. Diplomada en Graduat social. Vicepresidenta 2ª i Comptadora i Delegada a Lleida del Col·legi. Màster Universitari en Gestió Administrativa. Docent a l’Escola Universitària de Relacions Laborals de Lleida. Va impartir jornades de Dret per a empresaris a la Vall d’Aran.